Hoe werkt het? Zelf een wedstrijd toevoegen?

Het werkt heel simpel. Iedereen die deze website bezoekt kan een wedstrijd bekijken, wil je echter ook een wedstrijd toevoegen op de website dan heb je een account nodig.

Stap 1: Registreer je account op deze website.

Om een wedstrijd toe te kunnen voegen op Live Handbal heb je allereerst een account nodig. Het is echter super simpel om deze aan te maken. Ga naar deze pagina en maak daar een account aan. Na registratie versturen wij een e-mail met daarin een bevestigingslink. Zodra jouw account is bevestigd, kun je inloggen op Live Handbal.

Stap 2: Inloggen op Live Handbal

Nadat je account is bevestigd, kun je inloggen op de website. Dit kun je doen op deze pagina. Zodra je bent ingelogd op Live Handbal wordt je automatisch doorgestuurd naar "Mijn account". Hier kun nieuwe wedstrijden toevoegen, wedstrijden updaten, je wachtwoord wijzigen en uitloggen. Clubs hebben hier tevens hun club pagina bewerken, een Twitter account koppelen en extra gebruikers beheren.

Stap 3: Voeg een wedstrijd toe in jouw account

De belangrijkste stap. Een wedstrijd toevoegen. Dat kun je doen op deze pagina. Deze link is ook terug te vinden onderaan op de "Mijn account" pagina. Het formulier zou in principe voor zich moeten spreken, maar hier volgt toch een nadere toelichting.

Als je alles naar wens en correct hebt ingevuld kun je klikken op de knop "Wedstrijd toevoegen". De wedstrijd zal dan automatisch vertoond worden op de website zodat iedereen deze kan volgen.

Stap 4: De actuele stand updaten tijdens de wedstrijd

Om een wedstrijd te kunnen updaten moet je ten eerste ingelogd zijn op Live Handbal. Vervolgens ga je naar de wedstrijd die jij hebt toegevoegd. Dit kan via "Mijn account" of via "Wedstrijden". Als je terecht komt op een wedstrijd die jij hebt toevoegt, kun je deze updaten. Dat werkt heel simpel.

De stand en minuut bijgewerkt? Klik dan op de grote knop "Update actuele stand". Het resultaat zal dan direct op de website zichtbaar zijn voor iedereen. Ook zal dit direct op Twitter gezet worden als hiervoor is gekozen.

Even geduld...